fbpx

Afspraak maken

 

Behandeling is altijd volgens afspraak. U kunt bellen voor het maken van een afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30-12.30 en 13:30 – 17:00 uur via telefoonnummer: 024-3243659 en b.g.g. 06-22988148.

Wij vragen u vijf minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn. U dient zich bij binnenkomst te melden bij de receptie. Wij doen er alles aan om op tijd te werken. In de zorg is dit echter niet altijd te beheersen, bijvoorbeeld als gevolg van spoedgevallen. Wij vragen daarom uw begrip indien uw afspraak later dan gepland begint of als uw behandeling uitloopt. Wanneer uw afspraak later dan gepland zal aanvangen, zal de receptie u hierover zo goed mogelijk informeren.

Wanneer u onze praktijk voor de eerste keer bezoekt, vragen wij u of u 10 minuten van te voren aanwezig wilt zijn. Bij het eerste bezoek dient u zich te legitimeren. Daarnaast dient u uw zorgpas mee te nemen.

Afzeggen van afspraken

Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Wanneer u meerdere keren minder dan 24 uur van tevoren de afspraak annuleert of niet op uw afspraak aanwezig bent zonder ons daarvan te vergewissen, is Ammersingh Tandartsenpraktijk gerechtigd u als patiënt uit te schrijven.